Dorien van den Dool

Al vele jaren geef ik op eigen wijze vorm en inhoud aan Eigenwijsheidsontwikkeling, Praktijk voor PMKT, NLP, Coaching, Emotioneel Evenwicht en meer. Alles is in beweging en dat geldt zeker voor mijzelf. Ik vind het belangrijk om op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen in het werkveld. Ik ben nieuwsgierig en altijd op zoek naar nieuwe, mooie manieren om mensen – van jong tot oud – hun eigen kracht weer te helpen vinden.


In mijn werk maak ik een combinatie van de vele werkvormen uit: Psychomotorische Kindertherapie, EMDR, Body Drum Release, Rots & Water, Systemisch werk en Emotioneel Evenwicht (spiertestmethode). Met enthousiasme volg ik ieder jaar na- en bijscholingen om mijn praktijk op een verantwoorde manier te kunnen blijven voeren.

Als docent en coach op de opleiding tot Psychomotorisch Kindertherapeut in Utrecht lever ik een bijdrage aan het opleiden van een volgende generatie kindertherapeuten.


Ik heb ervaren hoeveel er mogelijk is als je bezig bent met dingen die echt belangrijk voor je zijn. Hoe fijn het is om een doel te hebben waar je met plezier naar toe kunt werken terwijl je ondertussen geniet van de weg er heen.

Ik heb ontdekt waar het voor mij in de contacten met kinderen, jongeren en volwassenen om draait: eigenheid, je eigen weg kiezen, nieuwe dingen van jezelf ontdekken, jezelf ontwikkelen, verbondenheid, wijsheid, respect, integriteit en plezier.


Je bent van harte welkom in mijn praktijk!Om het kind bewegend en spelend weer in zijn kracht te zetten.

In gesprek om te ontdekken wat je werkelijk wilt (veranderen).

Met behulp van de spiertestmethode (on)bewuste blokkades opheffen.

Emoties Managen Door Ritme en oogbewegingen


Na Leren denken op een Positieve manier en met gevoel.

Om Balans te vinden Door Ritme

Ontspannende Massage met 8 essentiële oliën


Aangesloten bij de onderstaande beroepsverenigingen:

VPMW 6005276219

2007045

809378R

AGB code: 90 034328 Z - 90 13304 P