Aroma Touch behandeling


Essentiële oliën van doTERRA

Soms doe je ineens een ontdekking waar je zo blij van wordt dat je niets anders kan doen dan er direct mee aan de slag gaan. Dat is me overkomen toen ik de CPTG (Certified Pure Therapeutic Grade) gecertificeerde essentiële oliën van doTERRA ontdekte. Sinds juli 2017 ben ik me in de werking van deze oliën gaan verdiepen en heb ik verschillende workshops gedaan. Het resultaat is dat ik alleen maar enthousiaster word!


De oliën staan bekend om hun krachtige werking of ze nu aromatisch, topisch (aangebracht op een bepaalde plek op het lichaam) of inwendig worden gebruikt. Elke olie heeft zijn eigen specifieke eigenschappen en toepassingsmogelijkheden.


Een van de mooie manieren om kennis te maken met de essentiële oliën is via een AromaTouch behandeling, een heerlijk ontspannende ‘massage’. Acht verschillende oliën worden aangebracht op de rug, het achterhoofd en onder de voeten. De behandeling duurt ongeveer drie kwartier en werkt veel langer na dan het kopje thee of water na afloop.


De volgende oliën worden bij de AromaTouch behandeling gebruikt:

Balance zorgt voor een gevoel van rust en welzijn en bewerkstelligt verbinding tussen gever en ontvanger van de behandeling.


Lavendel staat bekend om de rustgevende eigenschappen en wordt tijdens de behandeling gebruikt om ontspanning te brengen.


Melaleuca, beter bekend als tea tree, is een onderdeel van de AromaTouch vanwege de reinigende eigenschappen.


On Guard is een essentiële olie blend met krachtige aromatische en diep reinigende eigenschappen.


AromaTouch wordt gebruikt vanwege haar verzachtende eigenschappen en combineert goed met de oliën die een rustgevend en kalmerend effect hebben.


Deep Blue heeft vrijwel direct een tintelend en verwarmend effect.


Wild Orange heeft een sterk citroen aroma en wordt ingezet vanwege zijn vitaliserende en energie verhogende eigenschappen.


Peppermint is de laatste van de acht verschillende oliën of olie blends (samengestelde oliën). Deze afsluiter heeft verkwikkende en vitaliserende eigenschappen.


Symphony of the Cells

Een andere mogelijkheid voor een behandeling met de oliën is via de Symphony of the Cells protocollen. Deze zijn ontwikkeld door Boyd Truman en gericht op het vergroten van het fysieke en emotionele welzijn. Ook deze behandeling vindt plaats op de rug en de voeten en is krachtig en ontspannend tegelijk. Aan de hand van de vragen of problemen waar de cliënt mee komt wordt bepaald welk protocol het meest passend is en welke oliën ingezet worden.


Wilt u meer informatie, neem dan contact op met DorienOm het kind bewegend en spelend weer in zijn kracht te zetten.

In gesprek om te ontdekken wat je werkelijk wilt (veranderen).

Met behulp van de spiertestmethode (on)bewuste blokkades opheffen.

Emoties Managen Door Ritme en oogbewegingen


Na Leren denken op een Positieve manier en met gevoel.

Om Balans te vinden Door Ritme

Ontspannende Massage met 8 essentiële oliën


Aangesloten bij de onderstaande beroepsverenigingen:

VPMW 6005276219

2007045

809378R

AGB code: 90 034328 Z - 90 13304 P