Emotioneel Evenwicht


Emotioneel Evenwicht is een effectieve, door iedereen te leren methode die zowel preventief als curatief (genezend) werkt. Al dan niet met behulp van een simpele spiertestmethode en het activeren van bepaalde acupressuurpunten bereik je dat de energie in de meridianen (energiebanen) weer gaat stromen.

Stagnatie in deze energiebanen zorgt voor emotionele onevenwichtigheid met als mogelijk gevolg op de langere duur klachten en ziekten.

Door regelmatig de acupressuurpunten te behandelen die gerelateerd zijn aan klachten, wensen of emoties, worden energieblokkades opgeheven en ervaren de meeste cliënten een gevoel van rust en bevrijding.


Deze methode is zowel voor kinderen als volwassenen zeer geschikt.


Het is niet zo eenvoudig deze mooie werkwijze op papier uit te leggen!

In de praktijk kun je met een korte demonstratie ervaren hoe de spiertestmethode werkt. Je zult dan al snel voelen en merken wat een prachtig en krachtig hulpmiddel dit is.


Uit de Praktijk:
Sem (9 jaar): “Kan je even aan mijn vingers vragen waarom ik zo zenuwachtig ben?”
Robert (48 jaar): ”Eerlijk gezegd stond ik nogal sceptisch tegenover dat testen met je vingers. Achteraf ben ik blij dat ik het toch geprobeerd heb want na twee keer werken op die manier begreep ik ineens hoe ik mijn probleem kon oplossen.”
Joris (18 jaar): “Ik snap nog steeds niet hoe het werkt maar ik vind het allang best dat ik me stukken relaxter voel dan eerst.”


Om het kind bewegend en spelend weer in zijn kracht te zetten.

In gesprek om te ontdekken wat je werkelijk wilt (veranderen).

Met behulp van de spiertestmethode (on)bewuste blokkades opheffen.

Emoties Managen Door Ritme en oogbewegingen


Na Leren denken op een Positieve manier en met gevoel.

Om Balans te vinden Door Ritme

Ontspannende Massage met 8 essentiële oliën


Aangesloten bij de onderstaande beroepsverenigingen:

VPMW 6005276219

2007045

809378R

AGB code: 90 034328 Z - 90 13304 P